Univerzálny americký krídelník (22r., 201 cm, 102 kg) pochádza z Columbie (South Carolina), je absolventom University of North Carolina at Pembroke, s ktorou dvakrát vyhral konferenčný titul. Dokáže hrať na krídle aj pod košom. V sezóne 2018/2019 odohral 31 zápasov, v ktorých dosahoval v priemere 14,8 bodu, 5,5 doskoku a 1,1 asistencie na zápas.

„Ponuku Lučenca som prijal, pretože to bola skvelá príležitosť ako začať svoju profesionálnu kariéru. Tiež preto, že som počul, ako veľmi fanúšikovia v Lučenci milujú basketbal a aké úsilie vynakladá manažment klubu na vybudovanie silného tímu v nasledujúcej sezóne. Od svojich agentov viem, že Lučenec má v slovenskom basketbale veľkú tradíciu. Myslím si, že je to pre mňa tá správna voľba.
Verím, že to dotiahneme ďaleko v play-off, chcem priniesť víťaznú mentalitu do tímu a pomôcť mu znovu sa etablovať v najvyššej súťaži. Viem, že je to ľahké povedať, ale som hladný po víťazstvách a verím, že tvrdou prácou sa mi tu podarí nadviazať na úspechy z univerzity. “
??

Video s highlightami:
➡️ https://youtu.be/YvWdWH3tzzc
➡️ https://youtu.be/9cE3kkY_tXY

Zdroj: basketliga.sk